Kwaliteit balkondchermen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Balkonschermen

Balkonschermen kunnen u privacy bieden op uw balkon, terras of galerij. Een balkonscherm kan door Renoparts worden geleverd, geheel naar wens en op maat. Balkonschermen zijn leverbaar in verschillende materialen zoals glas met aluminium of een volledig volkernplaat privacy balkonscherm.

Balkonschermen worden steeds vaker privacyschermen genoemd. Dit klinkt luxer, maar is nog steeds hetzelfde product. Een dergelijk balkonscherm kunt u namelijk net zo verfraaien als u zelf wenst. De aluminium kaders kunnen bijvoorbeeld in een RAL kleur naar wens worden gespoten. Het glas is ook in diverse typen leverbaar.

De indeling van de balkonschermen kunt u geheel met ons afstemmen. Tevens werken wij alles tot in detail voor u uit met onze CAD systemen. Hierdoor is het ook mogelijk om bij uw balkonscherm een schuine punt toe te voegen. Deze worden eenvoudig door de CNC gestuurde machines verwerkt in uw balkonscherm.

Kunststof balkonschermen

Kunststof balkonschermen worden steeds populairder. Dit zijn schermen opgebouwd uit verschillende kunststof planken in een aluminium kader. Deze privacyschermen kunnen ook worden gecombineerd met aluminium planken en tevens met glaselementen. Zowel helder, gematteerd of getint glas is hierbij mogelijk. Alle uitvoeringen zijn in een veiligheidsglas met dubbele folie laag uitgevoerd, om u een veilig product te kunnen bieden.

balkonschermen

Geïnteresseerd?

Wilt u weten welke mogelijke oplossingen er voor uw balkon of dakterras zijn? Klik op de balkonschermen hieronder voor meer informatie, kom gerust langs in onze showroom in Vianen of vraag vrijblijvend meer informatie bij ons aan. Wij helpen u graag verder om de beste oplossing te vinden die past bij uw wensen.

Neem contact opVraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.