Kwaliteit balkondchermen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Balkonafscheiding

Renoparts ontwerpt, fabriceert en monteert al meer dan 30 jaar balkonafscheidingen. Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook werken wij veel voor verenigingen van eigenaren. Wij bieden tal van mogelijkheden op het gebied van balkonafscheiding. Ons balkonscherm programma is multifunctioneel en toepasbaar in veel situaties.

Een privacyscherm als balkonafscheiding

Op het gebied van privacyschermen is ook veel mogelijk. Al onze balkonafscheiding producten worden vervaardigt uit aluminium en gelaagd veiligheidsglas. Wij leveren maatwerk en komen alles op locatie inmeten om een voorspoedig productieproces te garanderen. Het gehele productieproces vindt plaats in onze fabriek in Vianen. Hierdoor kunnen wij de lijnen kort houden en zijn in staat om concurrerend te blijven. Hierdoor hebben wij ook korte levertijden.

Onze showroom

In onze showroom te Vianen bent u van harte welkom om uzelf te laten adviseren over uw gewenste balkonafscheiding of  om een vrijblijvende offerte op maat te laten maken.  Indien u besluit om uw balkonafscheiding door ons te laten maken komen wij op afspraak inmeten. Na het inmeten gaat uw balkonafscheiding de productie in. Alle onderdelen worden computer gestuurd gezaagd en geboord. Na assemblage wordt de balkonafscheiding behandeld tegen corrosie door middel van anodiseren of poedercoating.

Indien u kiest voor een bepaalde kleur, adviseren wij u de balkonafscheiding te poedercoaten. Met poedercoaten zijn alle standaard RAL kleuren mogelijk. Voor anodiseren zijn er echter maar een 10 tal kleuren mogelijk. Het productie proces is nu klaar en er zal een afspraak met u gemaakt worden om de balkonafscheiding bij u op locatie te gaan plaatsen.

Neem contact met ons op!

Onze monteurs zijn zeer ervaren en werken al jaren met plezier bij Renoparts. De monteurs zullen uw balkonafscheiding vakkundig gaan plaatsen. Wij geven 5 jaar garantie op al onze producten. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Neem dus snel contact met ons op of vraag een offerte aan om aan uw balkonafscheiding te beginnen!

Neem contact op Vraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.