Kwaliteit balkondchermen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Balkonschutting

Als scheiding van het balkon is het belangrijk om een veilig en verantwoord product te kiezen dat bestendigd is tegen harde wind en andere weersinvloeden. Renoparts biedt schuttingen voor balkons, terrassen of in de tuin. Al onze producten zijn deugdelijk en worden verantwoord opgebouwd. De producten voldoen dan ook aan nationale en internationale normen en eisen.

Materiaal voor uw balkonschutting

Er wordt gebruik gemaakt van kunststof, aluminium en glas. De aluminium delen zijn extra behandeld met een poedercoating en geven de schutting een door u gewenste uitstraling. Uw schutting is helemaal naar u wens in te delen. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een combinatie in producten. Vooraf stemmen wij met u af wat de wensen en mogelijkheden zijn, waarna wij een ontwerp maken en aan u voorleggen.

Balkonschutting schutting

 

Onderhoud van uw balkonschutting

Een balkonschutting bestond vroeger voornamelijk uit geschilderd hout. Dit vergt veel onderhoud en is dan ook vaak een last voor de eindgebruiker. Renoparts heeft diverse schuttingsystemen voor uw balkon die opgebouwd zijn uit onderhoudsvrije producten zoals kunststof, aluminium en glas. Deze zijn gemakkelijk te reinigen en staan garant voor jaren kwaliteit.

Neem contact op met Renoparts voor vrijblijvend advies!

Denk bij het ontwerp van uw balkonschutting  aan gebruiksgemak en de indeling die het best bij de omgeving en uw woning past. Renoparts heeft veel ervaring met schuttingen voor terras, tuin en balkon. Die ervaring en kennis delen we graag met de klant om het uiterste uit ons product te halen. Uit het combineren van uw wensen en onze ervaringen worden veel nieuwe ideeën door geboren. Zo streven we ernaar de mooiste balkonschutting voor uw woning te ontwerpen en realiseren.

Informeer vrijblijvend voor referentie projecten en laat u verrassen door de mooie projecten uit ons portfolio.

Neem contact op Vraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.