Kwaliteit balkondchermen op maat. Bel 0347 - 371 694 of mail verkoop@renoparts.nl

Balkon afschermen

Wilt u uw balkon afschermen voor minder inkijk, meer privacy en meer beschutting tegen wind of zon? Dan kunt u ervoor kiezen om een balkonscherm te laten plaatsen. U kunt een balkonscherm tussen de gevel en de balustrade laten zetten om de afscheiding met uw buren te maken of een lelijk aanzicht weg te werken. Ook kunt u de balustrade afschermen voor minder inkijk vanaf de straat bijvoorbeeld.

Voor het afschermen van een balkon is meestal een professionele partij nodig om dit volgens de juiste regels te doen. Renoparts is zo’n partij. Wij zijn gespecialiseerd in het afschermen van balkons door het toepassing van balkonhekken of een balkonscherm. Al meer dan 30 jaar is Renoparts gespecialiseerd in balkon producten.

 

Uw balkon afschermen op een stijlvolle manier

Een balkon afscherming is in de eerste plaats bedoeld om een veilige situatie te creëren. De tweede plaats is vaak het weren van vogels, katten, gluurders, inbrekers of het vaak slechte weer in Nederland. Wij bieden de oplossing. Door toepassing van een glazen balustrade met gematteerd melkglas kunt u privacy creëren. Inkijk is niet meer mogelijk.

 

Een ander alternatief om jouw balkon af te schermen is een doek door de spijlen heen te vlechten. Dit is minder fraai, maar werkt afdoende. Wilt u het gehele jaar gebruik maken van uw balkon dan kunnen wij uw balkon afschermen door balkon beglazing te monteren op het bestaande balkon hekwerk. Deze balkon beglazing is in zijn geheel of gedeeltelijk te openen. De voorjaarszon zal het balkon al gauw opwarmen zodat u al vroeg in het jaar gebruik kan maken van uw balkon.

Balkon afschermen

 

Voor de erfscheiding van balkons maken wij privacyschermen of balkon afscheidingen. Deze afscheidingen kunnen ook geheel naar wens gemaakt worden. Inkijk van de buren kunnen wij onmogelijk maken door de balkonafscherming tot het plafond dicht te zetten.

 

Neem contact op om uw balkon af te schermen!

Wilt u advies hebben over het balkon afschermen? U kunt altijd bij ons in de showroom terecht. Wij laten u tal van oplossingen zien op het gebied van balkon afschermen. Ook kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken om enig inzicht te krijgen in de kosten. Het balkon afschermen wordt door ervaren monteurs gerealiseerd. Onze monteurs hebben jaren lang ervaring in het afmonteren van balkon producten. Balkon afschermen? Kom naar Renoparts of neem contact op.

Neem contact op Vraag offerte aan

Klanten geven Renoparts 8,4

Deze beoordeling is gebaseerd op de beoordelingen via Google, Facebook, uit onderzoek en persoonlijke berichten.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.